ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί εναντίον αστυνομικών στη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδή

Αστυνομικοί εναντίον αστυνομικών στη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδή

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ένστολοι εμποδίζοντας την έξοδο των διμοιριών που σκοπεύουν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ

Ηλεκτρισμένη είναι η κατάσταση έξω από τη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδή, όπου από τις 05:30 το πρωί ένστολοι συνδικαλιστές πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι ένστολοι έχουν αποκλείσει την είσοδο της σχολής εμποδίζοντας στις κλούβες των ΜΑΤ να βγουν και να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ενόψει ΔΕΘ.

Από τα ξημερώματα ένστολοι απέκλεισαν την είσοδο της σχολής των ΜΑΤ στο Γουδί με σκοπό να εμποδίσουν τη μεταφορά διμοιριών στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ενόψει ΔΕΘ.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν στηθεί απέναντι από τους ένστολους διαδηλωτές και τα πνεύματα έχουν οξυνθεί.

Λίγο πριν τις 08:30 το πρωί ομάδα των ΜΑΤ επιχείρησε να απωθήσει τους συνδικαλιστές με αποτέλεσμα προς στιγμήν να προκληθεί ένταση.

Μισή ώρα αργότερα η ένταση κλιμακώθηκε όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να διώξουν τους συνδικαλιστές από την είσοδο, οι οποίοι αντέδρασαν σπρώχνοντας τη διμοιρία και φωνάζοντας ρυθμικά «αίσχος, αίσχος».

Οι ένστολοι συνδικαλιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο μέχρι να λάβουν διαβεβαιώσεις για τα αιτήματά τους από τους αρμόδιους υπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Διαβάστε επίσης: «Μπλόκο» ένστολων στη σχολή των ΜΑΤ στο Γουδί