ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ στη Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ στη Θεσσαλονίκη

Με την τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της στη Θεσσαλονίκη, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ έστειλε μήνυμα ενίσχυσης και ανάπτυξης του δυτικού τομέα της συμπρωτεύουσας.


Τα νέα σύγχρονα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ βρίσκονται στην περιφερειακή Ευόσμου. Καλύπτουν 600 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνουν γραφεία στελεχών, αίθουσες συσκέψεων, αίθουσα εκπαίδευσης και αίθουσα τηλεδιασκέψεων.

Στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκαν πάνω από 100 στελέχη της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα, 35 καθηγητές Ιατρικής του ΑΠΘ, οι ιδιοκτήτες της κατασκευαστικής Αδελφοί Σιβρή, η διευθύντρια προσωπικού της ΒΙΑΝΕΞ Α. Γεωργίου, όπως και οι γενικοί διευθυντές Α. Χατζηπέτρος, Α. Σκάντζαρης, Μ. Φολέρου και Λ. Παιδούσης.

Η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία φαρμάκων επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ισόρροπης ανάπτυξης και ενίσχυσης του λιγότερο ανεπτυγμένου, δυτικού τομέα της πόλης. Όπως τόνισαν στελέχη της εταιρείας «σε μια εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης, σε μια εποχή που οι πολυεθνικές του φαρμακευτικού κλάδου προχωρούν σε μαζικές απολύσεις, η ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στον Έλληνα εργαζόμενο. Δεν έχει κάνει ούτε μία απόλυση λόγω της κρίσης, αλλά, αντίθετα, προχωράει σε νέες προσλήψεις, επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις, σχεδιάζει νέα προϊόντα και αυξάνει την εξωστρέφειά της».