ΕΛΛΑΔΑ

Ψωμιάδης: Ο γιος μου είναι για το λούνα παρκ

Ψωμιάδης: Ο γιος μου είναι για το λούνα παρκ

Αυτοί οι δύο είναι για κανένα Λούνα Πάρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση

«Στο ποδόσφαιρο με σεβόντουσαν γιατί ήμουν έμπειρος και καθαρός παράγοντας», είπε απολογούμενος ο Μάκης Ψωμιάδης ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση των αποκαλούμενων «στημένων αγώνων».

Ο γνωστός και ως Big Mak όχι μόνο αρνήθηκε τις κατηγορίες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, παράνομο στοιχηματισμό, εκβίαση) λέγοντας ότι «δεν ξέρω το λόγο που μου τις απέδωσαν» αλλά άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονται «μεγάλα σαλόνια που άρχισαν τα μαχαιρώματα» και «παίζονται παιχνίδια συμφέροντος».

Ωστόσο, όπως είπε «ελπίζω μέχρι να αποβιώσω να έχω μάθει τους εμπνευστές».

Ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στη φυγοδικία του κατά το στάδιο της ανάκριση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά από καιρό στα Σκόπια, υποστήριξε ότι ... δεν πήγε και τόσο μακριά.

«Προάστιο έξω από το Κιλκίς τα Σκόπια»

«Εγώ φταίω. Ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου. Και πήγα 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη για να ξανάρθω. Δεν πήγα να κρυφτώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα από τη Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα Σκόπια «ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς».

Στην προσπάθειά του να καταρρίψει το κατηγορητήριο που αναφέρει ότι ό ίδιος, ο γιος του Σταυρός και ο προπονητή της ΠΑΕ Καβάλας, κ. Παπακώστας, είχαν συστήσει «εγκληματική οργάνωση» ο Μάκης Ψωμιάδης ισχυρίστηκε:

«Αυτοί οι δύο είναι για κανένα Λούνα Πάρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για ανικανότητα. Είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Είναι μορφωμένοι και μοιάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα στο χώρο». Ακόμη δήλωσε ότι ήταν άτυπος σύμβουλος του γιου του και άφηνε τις φήμες να κυκλοφορούν ότι σχετίζεται με την ΠΑΕ για να προστατεύσει το Σταύρο από όσους ήθελαν να του κάνουν κακό.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB