ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει o 30χρονος επιζώντας: Είδα να τους παρασέρνει (βίντεο)

Συγκλονίζει o 30χρονος επιζώντας: Είδα να τους παρασέρνει (βίντεο)

Δύο νεκροί, δύο αγνοούμενοι και μεγάλες υλικές καταστροφές είναι ο -μέχρι στιγμής- τραγικός απολογισμός της θεομηνίας στη Ρόδο, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Νεκροί έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής μια 27χρονη εκπαιδευτικός και μία 40χρονη γυναίκα, ενώαγνοούμενοι είναι ένας 50χρονος άνδρας (επίσης καθηγητής) και ο σύζυγος της 40χρονης γυναίκας, επίσης 50 ετών.

Η 27χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο που εγκλωβίστηκε από τα νερά μαζί με δύο συναδέλφους της, τον 50χρονο καθηγητή που αγνοείται και έναν 30χρονο, ο οποίος κατάφερε τελευταία στιγμή να σωθεί, όταν τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημά τους.

Ο 30χρονος, στην κατάθεση του στην αστυνομία περιέγραψε -όπως αναφέρει η Ροδιακή- σοκαρισμένος και με τρόμο τις σκηνές που εξελίχθηκαν: «Στις 16:30 δοκιμάσαμε να διασχίσουμε το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν χαμηλό. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο άρχισε να παρασύρεται και τότε καταλάβαμε τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαμε έξω».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

Ωστόσο, οι συνάδελφοί του δεν ήταν το ίδιο τυχεροί: «Στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν από τα μάτια μου! Όλα έγιναν σε ελάχιστα λεπτά»!

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Αβραμόπουλου για την τραγωδία της Ρόδου

Αυξάνεται ο αριθμός των αγνοουμένων στη Ρόδο (pics+vid)

Νεκρές δύο γυναίκες από τη θεομηνία (vid)

Τραγωδία στη Ρόδο: 40χρονη παρασύρθηκε από χείμαρρο και πνίγηκε

Ποτάμι «έπνιξε» χωριό στη Ρόδο (pics+vid)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Ρόδος

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος-Αγνοούνται οδηγοί

Read more: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/373584/dramatikes-ores-sti-rodo-gia-tis-oikogeneies-ton-agnooymenon#ixzz2lUO0fhp0