ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητής Νοσοκομείου «καρφώνει» προστατευόμενους υπαλλήλους πολιτικών

Διοικητής Νοσοκομείου «καρφώνει» προστατευόμενους υπαλλήλους πολιτικών

Το έγγραφο που δείχνει πώς έπαιρναν αμαρτωλές άδειες μέσα στα Χριστούγεννα - Ανάστατοι γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι

«Πείτε στο μέσον σας, κομμένες οι άδειες». Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείο της Πέλλας, με ύφος Ράμπο προειδοποιεί τους εργαζομένους στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας ότι οι περίεργες αναρρωτικές άδειες λαμβάνουν τέλος.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα NEWSBOMB, με αφορμή τη συνήθη πρακτική αρκετών υπαλλήλων, που τις ημέρες των Χριστουγέννων βομβάρδιζαν την υπηρεσία με αναρρωτικές και συνδικαλιστικές άδειες, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να μένουν χωρίς εργαζόμενους, ο κύριος Αλέξανδρος Βουδρισλής, με έγγραφό του προειδοποιεί ότι όποιος θέλει άδεια θα πρέπει να την αιτηθεί από τον ίδιο.

Καλεί μάλιστα και προκαλεί τους πολιτικούς παράγοντες που προστατεύουν ορισμένους από τους εργαζόμενους, να πάρουν τον ίδιο και να ζητήσουν άδεια.

Ο κύριος Βουδρισλής αναφέρεται βεβαίως, στις ... αμαρτωλές συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και εκπαιδευτικές άδειες που όλως τυχαίως λαμβάνονται μέσα στην περίοδο των εορτών. Αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επωμίζονται το βάρος της εργασίας και να μετατρέπονται σε... πληβείοι της υπόθεσης.

dioikhths1

Μ' αυτά και μ' αυτά και για να πάψουν να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Αλέξανδρος Βουδρισλής, απέστειλε τελεσίγραφο έγγραφο πασπαλισμένο με τη δέουσα ειρωνεία προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας που εποπτεύει και με το οποίο τους καθιστά σαφές ότι απαγορεύονται οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες πλην των κανονικών που ούτως ή άλλως αφαιρούνται από αυτές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

Δεν παραλείπει να τους... «συστήσει» ότι όποιοι πάρουν αναρρωτική άδεια θα πρέπει να μετακινηθούν στο νοσοκομείο Έδεσσας για να «διαφυλαχτεί η υγεία τους»!

Ο αναπληρωτής διοικητής, στο ίδιο ύφος, που έχει προκαλέσει την μήνιν των εργαζομένων, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι όποιος θελήσει να βάλει πολιτικό παράγοντα να... μεσολαβήσει, να τον ενημερώσει ότι θα πάρει αρνητική απάντηση, σύμφωνα με την εφημερίδα NEWSBOMB.

«Παρακαλώ να ενημερώσετε έγκαιρα το προσωπικό σας», σημειώνει ο αναπληρωτής διοικητής προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας και συμπληρώνει, «ώστε να απευθυνθούν εγκαίρως στους πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να κάνουν εξωθεσμική παρέμβαση, ώστε να λάβουν εγκαίρως (οι πολιτικοί παράγοντες) την αρνητική απάντηση από τον αν. διοικητή, για να μην υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις κατά τις γιορτινές μέρες».

Πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 1,5 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους του

Σεξ, Ψέματα και Παρακολουθήσεις στην ΕΥΠ