ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες-ΣΟΚ από την στρατιωτική εκπαίδευση της Χρυσής Αυγής (pics)

Εικόνες-ΣΟΚ από την στρατιωτική εκπαίδευση της Χρυσής Αυγής (pics)

Σοκαριστικές είναι οι νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν μέλη της Χρυσής Αυγής να εκπαιδεύονται με πραγματικά όπλα παρουσία του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη

Τα ντοκουμέντα που συνέλεξε η Αντιτρομοκρατική από τους υπολογιστές των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Μίχου και Λαγού και τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία καταμαρτυρούν τη ναζιστική ιδεολογία, το μίσος και την οργή που διακατέχουν τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης».

x6

Αίσθηση προκαλούν δυο φωτογραφίες που απεικονίζουν μέλος της Χρυσής Αυγής να βάζει το όπλο μέσα στο στόμα του (!) αλλά και ανήλικα να παρακολουθούν μαθήματα «κατήχησης».

x23

Εντύπωση προκαλεί ακόμη και το σκαρίφημα της περιοχής των Εξαρχείων με στέκια μεταναστών και αντιεξουσιαστών.

x1

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν έμεναν μόνο στην εκπαίδευση αφού, πραγματοποιούσαν και «μαθήματα» προσηλυτισμού σε ανήλικα παιδιά.

Εκτός από την φωτογραφία που δημοσιεύσαμε εχθές, σήμερα το Newsbomb.gr εξασφάλισε μια ακόμα φωτογραφία-ντοκουμέντο στην οποία γίνεται «χειροτεχνία».

x7

Πιο συγκεκριμένα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής περιτριγυρισμένο από παιδιά, «παραδίδει μαθήματα» κατασκευάζοντας σύμβολα της Χρυσής Αυγής.

Όλα αυτά έρχονται μια μέρα μετά την αποκάλυψη για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος κατά την ομιλία του σε ταβέρνα, ανέφερε με ειρωνική διάθεση: «Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο».

Διαβάστε επίσης:

«Λένε ότι είμαστε κακοί φασίστες.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο»

Με αληθινά όπλα εκπαιδεύονταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του Χ. Παππά

Ανακρίτριες: Θαυμαστές του Χίτλερ και της Χούντας τα μέλη της ΧΑ

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου