ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Κατάπιε τα ναρκωτικά για να μην τον συλλάβουν

Κάλυμνος: Κατάπιε τα ναρκωτικά για να μην τον συλλάβουν

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών στην Κάλυμνο

Συγκεκριμένα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες.

Η αστυνομική επιχείρηση περιελάμβανε στοχευμένους ελέγχους σε περιοχές και χώρους όπου συχνάζουν άτομα τα οποία προσπαθούν να διακινήσουν ή να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης στην Πόθια Καλύμνου συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 22, 34 και 35 ετών, καθώς και μια 29χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες γιατί:

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν ένα τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, δύο ναρκωτικά χάπια και ένα κινητό τηλέφωνο

Ο 34χρονος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών και τον επικείμενο έλεγχο κατάπιε μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης

Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης

Σύμφωνα με το rodiaki.gr στο σπίτι της 29χρονης βρέθηκαν, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μια χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Τα ανευρεθέντα στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες αυτόφωρης διαδικασίας και θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στο νοσοκομείο δικυκλιστής μετά από τροχαίο