ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Κατακρεούργησε τη γυναίκα του αδερφού του

Βοιωτία: Κατακρεούργησε τη γυναίκα του αδερφού του

Μια υπόθεση που είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε ξαναήλθε στο φως της δημοσιότητας καθώς έγινε η δίκη του 40χρονου δράστη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε τη νύφη του, Ευσταθία Χαρατζή 32 χρονών και μητέρα 2 ανήλικων αγοριών, μαχαιρώνοντας την πολλές φορές με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε, αφήνοντας πίσω μια επιστολή που ζητούσε συγγνώμη.

Μάλιστα ο 3χρονος γιος του θύματος ήταν παρών στη δολοφονία της μητέρας του.

Ο 40χρονος δράστης στην απολογία του αναφέρει ότι ο λόγος που σκότωσε τη γυναίκα του αδελφού του, ήταν ότι η νύφη του προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει.

Συγκινητικό ήταν το κλίμα στο δικαστήριο μιας και ο σύζυγος του θύματος ανέφερε εκτός όλων των άλλων ότι δεν γνωρίζει γιατί ο αδερφός του έκανε κάτι τέτοιο και πως για αυτόν έχει τελειώσει ως αδελφός. Την ίδια ώρα η μητέρα του δράστη είπε πως δεν έχει καμία επαφή με τον γιο της και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ανατροφή των εγγονιών της.

Ο συνήγορος του δράστη ζήτησε ο πελάτης του να περάσει από ψυχολογική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν τα αίτια που τον οδήγησαν στο φοβερό αυτό έγκλημα είναι ιατρικά.