ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 35χρονη δήθεν εφοριακός μάζευε λεφτά από μαγαζιά

Θεσσαλονίκη: 35χρονη δήθεν εφοριακός μάζευε λεφτά από μαγαζιά

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 35χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας σχημάτισαν δικογραφία για αντιποίηση Αρχής.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη γυναίκα, προσποιούμενη υπάλληλο εφορίας του Νομού Θεσσαλονίκης, μπήκε σε εμπορικό κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών και εισέπραξε χρηματικό ποσό, τόσο από τον καταστηματάρχη, όσο και από πελάτη της επιχείρησης, ως πρόστιμο για την αγοραπωλησία εμπορευμάτων χωρίς την έκδοση και απαίτηση παραλαβής απόδειξης, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, αφού εισήλθε σε δεύτερη παρόμοια επιχείρηση, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, και με την ίδια μεθοδολογία να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον καταστηματάρχη. Ο τελευταίος ενημέρωσε για το συμβάν τις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη της 35χρονης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες συνεχίζονται για την τυχόν ύπαρξη και τον εντοπισμό κι άλλων παθόντων.

Διαβάστε επίσης: Λαγκαδάς: Πως μια δήθεν αγορά αυτοκινήτου κατέληξε σε… κλοπή!