ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στο Μενίδι: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από γυναίκα Ρομά

ΣΟΚ στο Μενίδι: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από γυναίκα Ρομά

Μια ανήλικη καταγγέλλει ότι πείστηκε να ακολουθήσει μια 26χρονη γυναίκα από την Ομόνοια στο Μενίδι όπου και τη βίασε μέσα σε αυτοκίνητο!

Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, μετά από την καταγγελία 17χρονης κοπέλας ότι βιάστηκε από 26χρονη Ρομά στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη κοπέλα, βρισκόταν στην πλατεία Ομονοίας, όπου πουλούσε ημερολόγια και σημειωματάρια σε περαστικούς.

Κάποια στιγμή την προσέγγισε η 26χρονη Ρομά και της είπε να πάνε μαζί σε μια καφετέρια στην Αχαρνών. Το νεαρό κορίτσι αρχικά αρνήθηκε γιατί ήθελε να πουλήσει την πραμάτεια της, όμως όταν η γυναίκα της είπε ότι θα αγόραζε όλο το εμπόρευμά της πείστηκε και την ακολούθησε.

Πήγαν λοιπόν στην καφετέρια, όπου μετά από λίγο εμφανίστηκε κι ένας 28χρονος Ρομά.

Ο άνδρας μετέφερε τις δύο γυναίκες σε ερημική τοποθεσία στο Μενίδι, όπου η 26χρονη επιτέθηκε σεξουαλικά στην ανήλικη και προχώρησε σε διάφορες ασελγείς πράξεις.

Ο 28χρονος και η 26χρονη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων συνεχίζει τις έρευνες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν 28χρονος και 26χρονη ημεδαποί ΡΟΜΑ για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης ημεδαπής

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα, δυνάμει ενταλμάτων, στα Άνω Λιόσια και στις Αχαρνές, αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυο ημεδαποί ΡΟΜΑ (28χρονος και 26χρονη) για ασελγείς πράξεις και συνέργεια σε αυτές.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη συλληφθείσα, απογευματινές ώρες της 2-4-2014, προσέγγισε 17χρονη ημεδαπή στην Πλατεία Ομονοίας και με απατηλές υποσχέσεις την έπεισε να την ακολουθήσει σε κατάστημα «καφέ» στην περιοχή των Αχαρνών.

Στη συνέχεια στο κατάστημα εμφανίσθηκε ο 28χρονος, ο οποίος τις επιβίβασε και τις μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία της περιοχής, όπου η 26χρονη προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 17χρονης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2014: Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα