ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Τραυματίστηκε 11 χρονο κοριτσάκι στον Βόλο

Κακοκαιρία: Τραυματίστηκε 11 χρονο κοριτσάκι στον Βόλο

Τα τρομερά προβλήματα που σημειώθηκαν στην περιοχή της Μαγνησίας από το μπουρίνι αναστάτωσαν τους κατοίκους της της περιοχής, ενώ υπήρξαν ακόμα και τραυματίες.

Η πυροσβεστική δέχθηκε 30 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν για να απεγκλωβίσουν και ένα παιδάκι, το πόδι του οποίου πιάστηκε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, από ασανσέρ που ακινητοποιήθηκε μεταξύ ορόφων, καθώς στην περιοχή σημειώθηκε διακοπή ρεύματος, κατά τη διάρκεια της νεροποντής.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, πρόκειται για κοριτσάκι 11 ετών, το οποίο μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της πόλης.

Φωτιά από κεραυνό στη Σκιάθο

Κλήση για πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο έλαβε η πυροσβεστική υπηρεσία Σκιάθου στις 18:30 χθες και η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Η πυρακαγιά σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση προκλήθηκε από πτώση κεραυνού, η οποία και κατάφερε να κάψει δασική έκταση στην περιοχή του Αγιου Κωνσταντίνου. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία επιχείρησε στην περιοχή με αποτέλεσμα να κατασβήσει την φωτιά με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες