ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η ''κρυψώνα'' κλοπιμαίων του διαρρήκτη-ιερέα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η ''κρυψώνα'' κλοπιμαίων του διαρρήκτη-ιερέα

Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς βρέθηκε δεύτερο διαμέρισμα στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο χρησίμευε ως χώρος απόκρυψης κλοπιμαίων, διαρρηκτικών εργαλείων και ναρκωτικής ποσότητας.


Το σπίτι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, έπειτα από νέα στοιχεία που αφορούσαν στην εγκληματική δράση του ιδιοκτήτη του.

Πρόκειται για 43χρονο έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα, διότι από τις αρχές Φεβρουαρίου έως αρχές τις Μαΐου, ντυμένος με ράσα και προσποιούμενος τον ιερέα, διέρρηξε συνολικά 18 αυτοκίνητα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Κατά τη χθεσινή έρευνα στο δεύτερο σπίτι του διαρρήκτη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθη εκ νέου ο 43χρονος καθώς και ο 20χρονος γιος του, γιατί μέσα στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένας ψηφιακός υπολογιστής παλάμης (tablet)
Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
Διαρρηκτικά εργαλεία (ψαλίδα, κοπίδι, κλπ)
και τρία δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 197,47 γραμμάριων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: ΕΣΗΕΜΘ: Τα αποτελέσματα στις εκλογές