ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Παγκράτι: Κρατούσε βαλσαμωμένη τη μητέρα της στο σπίτι

Φρίκη στο Παγκράτι: Κρατούσε βαλσαμωμένη τη μητέρα της στο σπίτι

Σοκ και όχι μόνο προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Παγκράτι, με μία γυναίκα, η οποία φέρεται να κρατούσε για καιρό στο σπίτι της τη νεκρή μητέρα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης χρησιμοποίησε ένα χημικό, προκειμένου να διατηρήσει το άψυχο κορμί της μητέρας της σε καλή κατάσταση.

Κανείς από τους γείτονες φαίνεται να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς η γυναίκα έκρυβε σε μπαούλο στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Αιδεσίου 19 τη σορό της μητέρας της. Η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Από τον Μάϊο του 2014 ο ιδιοκτήτης είχε ξεκινήσει τη διαδικασία έξωσης. Σήμερα πια, παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή μπήκε να καταγράψει τα έπιπλα του διαμερίσματος για να προβεί στην έξωση της 49χρονης.

Οταν οι άνδρες βρήκαν το μπαούλο με το μακάβριο περιεχόμενο. Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με μουσαμάδες απο αυτούς που χρησιμοποιούμε για αντιηλιακή προστασία στα αυτοκίνητα, με σελοφάν και στεγανοποιημένο με ταινία για να μη μυρίσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιδιοκτήτης κάλεσε την 49χρονη στο κινητο της για να έρθει επειγόντως στο διαμέρισμα.

Εκεί της είπαν οτι βρηκαν ένα πτώμα στο μπαούλο και η γυναίκα τους είπε "ποιο πτώμα; ειναι η μητέρα μου". Οταν την ρώτησαν γιατί φύλαγε το πτώμα στο μπαούλο, η 49χρονη που αντιμετωπίζει ψυχολογικά πρβλήματα τους είπε "για να μη μου φύγει, μου έφευγε και την έβαλα στο μπαούλο".

Η 49χρονη έχει συλληφθεί ενώ περισσότερο φως στην πρωτοφανή για τα χρονικά υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Φιλοθέης: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον άνδρα που τσιμέντωσε τη σύζυγό του