ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις - φωτιά από πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Αποκαλύψεις - φωτιά από πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Μετά την κατάθεσή του στις ανακρίτριες, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Σταύρουσπάει τη σιωπή του και καταγγέλλει παρακολουθήσεις και εκβιασμούς.

Σε επιστολή που έστειλε στο «Έθνος» απαντά και στον γ.γ της Χρυσής Αυγής που υποστήριξε ότι έσπευσε να καταθέσει στις Αρχές, επειδή τον απέλυσαν από την οργάνωση και τώρα ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μάρτυρας προσήλθε αυθορμήτως στις δικαστικές αρχές και εισέφερε επωνύμως στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ήταν στέλεχος του κόμματος και είχε κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής, ενώ στη συνέχεια αξιοποιήθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή.

Ο ίδιος, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή καθώς δεν συμφωνούσε, όπως προκύπτει από την κατάθεσή του που αποτελεί πλέον μέρος της ογκώδους δικογραφίας.

Στην επιστολή του μιλά για παρακολούθηση των κινητών του τηλεφώνων, του τηλεφώνου της εγκύου – τότε – συζύγου του, αλλά και παρακολούθηση των ηλεκτρονικών του υπολογιστών από άτομα που ανήκουν στην οργάνωση.

Ο Ηλίας Σταύρου μετά την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή παρέδωσε το υλικό που είχε στην κατοχή του για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ κατήγγειλε και συγκεκριμένο αστυνομικό των ΜΑΤ πως δεν έκανε τίποτε όταν εκείνος του κατήγγειλε τους εκβιασμούς σε βάρος του συστήνοντάς του μάλιστα να μην απευθυνθεί στις Αρχές.

Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο στην επιστολή και για επιχείρηση λάσπης εναντίον του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει και συνέχεια αποκαλύψεων.

Διαβάστε επίσης:

Tο μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για τον θάνατο του Ανδρέα