ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη με «άρωμα» γυναίκας για μεγάλη υπόθεση λαθραίων τσιγάρων

Σύλληψη με «άρωμα» γυναίκας για μεγάλη υπόθεση λαθραίων τσιγάρων

Πίσω από μία μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων βρίσκεται μία 54χρονη, η οποία συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή των Συκέων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή της βρέθηκαν πάνω από 12.000 πακέτα τσιγάρων. Ειδικότερα, άνδρες της Αστυνομίας «τσάκωσαν» την 54χρονη έξω από την οικοδομή στην οποία διέμενε να μεταφέρει σε δύο τσάντες 710 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα είχε ενοικιάσει στην ίδια οικοδομή δεύτερο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων, τα οποία στη συνέχεια μετέφερε και διακινούσε στο κέντρο της πόλης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα προαναφερόμενα διαμερίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12.162 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και των Τμημάτων Ασφαλείας Άνω Πόλης-Αγίου Παύλου και Αμπελοκήπων, συνέλαβαν την Πέμπτη δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 48 και 51 ετών (γυναίκα-άντρας) και μία 52χρονη ομογενής, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 77 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

Επιπρόσθετα, σε έρευνες που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν συνολικά 276 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.