ΕΛΛΑΔΑ

Μελιγαλάς: Τους έπνιξαν τα σκουπίδια–Τι απαντά ο δήμος στο newsbomb.gr

Μελιγαλάς: Τους έπνιξαν τα σκουπίδια–Τι απαντά ο δήμος στο newsbomb.gr

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλει στο newsbomb.gr ότι η αδιαφορία των τοπικών αρχών για την καθαριότητα του οικισμού δεν έχει προηγούμενο

Όπως αναφέρει ο ίδιος στη γειτονιά του υπάρχουν παντού σκουπίδια καθώς τα συνεργεία του δήμου τα μαζεύουν κάθε τέσσερις ημέρες. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος καθώς οι κάδοι δεν έχουν αλλαχθεί εδώ και δύο χρόνια με αποτέλεσμα η δυσοσμία να είναι έντονη.

Αίτημα των δημοτών είναι η αντικατάσταση των κάδων. Δυστυχώς, όπως καταγγέλει ο ίδιος, ο δήμος δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον δήμο Οιχαλίας (πρώην Μελιγαλά). Όπως μας είπε η εκπρόσωπος του δήμου «ο δήμος έχει 56 χωριά και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να τα συντηρούμε κάθε μέρα. Είναι λίγο δύσκολο».

Όσον αφορά την καταγγελία είπε πως «υπήρχε ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες λόγω προσωπικού αλλά πλέον τα συνεργεία καθαρίζουν τον οικισμό κάθε Τρίτη και Πέμπτη».

Ενώ στο ερώτημα «οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι οι κάδοι απορριμμάτων δεν έχουν αλλαχθεί εδώ και δύο χρόνια» η ίδια απαντά: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τους έχουμε αλλάξει από τον προηγούμενο χρόνο».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: 3χρονο κατάπιε σφαίρα και 5χρονο κωνσταντινάτο

Στην Μύκονο ο Νόιερ – Δείτε πως αντέδρασε όταν είδε τους φωτογράφους (vids)

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα

Ηλεία: Παραλίγο να χάσει τη ζωή της από τσίμπημα σφήκας

Θρίλερ στην Ξάνθη με νεαρή που υιοθετεί και εξαφανίζει σκυλιά

Φεύγουν οι μισοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κρήτη: Ψάχνουν την... επιβίωσή τους στα σκουπίδια (pics)