ΕΛΛΑΔΑ

Αιδηψός: Κακοποίησε γάτα και συνελήφθη - Δείτε φωτό

Αιδηψός: Κακοποίησε γάτα και συνελήφθη - Δείτε φωτό

Συνελήφθη, σήμερα, στον Άγιο Αιδηψού ένας 55χρονος ιδιοκτήτης καφενείου για κακοποίηση μιας γάτας...

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, καταγγέλθηκε από τρία άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ότι νωρίτερα χθες το βράδυ ο 55χρονος κακοποίησε βάναυσα μία γάτα, μέσα στο καφενείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο καταστηματάρχης χθες το βράδυ έγινε αντιληπτός από περίοικους να χτυπά με μανία μια μαύρη γάτα μέσα στο κλειδωμένο μαγαζί του.

Όπως αναφέρει το eviazoom, ο δράστης έσπασε δύο σκουπόξυλα πάνω στο ζώο, ενώ το χτύπησε επίσης με ένα λάστιχο αλλά και με μια καρέκλα.

Οι περίοικοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά εκείνος αδιαφόρησε προκαλώντας τους να καλέσουν την αστυνομία.

Όταν στο σημείο έφτασε περιπολικό ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του που επικοινωνεί με το μαγαζί. Τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ήρα κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του και επέστρεψαν στο κατάστημα.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Σωματείου, ο δράστης κατέβηκε να τις αντιμετωπίσει χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία αστυνομικών που τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τα μέλη του σωματείου δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το άτυχο γατί, ωστόσο τράβηξαν φωτογραφίες από το χώρο της κακοποίησης όπου διακρίνονται καθαρά τα σημάδια από το αίμα του ζώου...

Πηγή: eviazoom.blogspot.gr