ΕΛΛΑΔΑ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ορκωμοσία Κασιδιάρη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ορκωμοσία Κασιδιάρη

-Ειδικό σχέδιο της αστυνομίας ώστε να αποφευχθούν επεισόδια

-«Θέλαμε να βάλουμε τους κλέφτες φυλακή και πρόλαβαν να μας βάλουν αυτοί» είπε ο κ. Κασιδιάρης καταχειροκροτούμενος από υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής

Με συνθήματα υποδέχτηκαν οι υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής τον προφυλακισμένο βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη έξω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο κ. Κασιδιάρης ορκίζεται δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και για το λόγο αυτό του δόθηκε ειδική άδεια από τις φυλακές.

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων πραγματοποιείται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταστρώσει ειδικό σχέδιο ώστε να αποφευχθούν επεισόδια καθώς την ώρα της τελετής έχουν προγραμματιστεί τόσο αντιφασιστικές συγκεντρώσεις όσο και συγκέντρωση υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»¨φώναζαν οι υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής με… μπροστάρη τον βουλευτή του κόμματος κ. Ηλία Παναγιώταρο που φώναζε στον κ. Κασιδιάρη «Κουράγιο, όλα καλά θα πάνε».

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του αμφιθεάτρου ενώ η προσέλευση επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ειδική άδεια εισόδου. Παράλληλα, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας ερευνούν κάθε χώρο του αμφιθεάτρου.

at4


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θα πραγματοποιηθεί και η μεταγωγή του προφυλακισμένου βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος θα ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.

at6

Σήμερα επίσης ορκίζεται και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία εξελέγη και εκείνη δημοτική σύμβουλος.

at8

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Παναγιώταρο σημειώθηκε λίγο πριν την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων όπου δίνει το «πάρών» και ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ. Παναγιώταρος επιχείρησε να μπει στην αίθουσα του αμφιθεάτρου όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή χωρίς ωστόσο να έχει πρόσκληση.

Ο ίδιος επέμενε να μπει λέγοντας πως είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και πρέπει να του επιτραπεί η είσοδος.

Επικράτησε ένταση ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κασιδιάρης: Θέλαμε να βάλουμε τους κλέφτες φυλακή και μας έβαλαν αυτοί (vid)

Επεισόδιο με Παναγιώταρο στην ορκωμοσία του Δήμου Αθηναίων (vid)