ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: 53χρονος μάθαινε τα μυστικά της... διάρρηξης σε 14χρονο

Ροδόπη: 53χρονος μάθαινε τα μυστικά της... διάρρηξης σε 14χρονο

Ένα αγόρι μόλις 14 χρόνων συμμετείχε στις διαρρήξεις τριών σπιτιών και μιας εκκλησίας στην κοινότητα Σάλπη της Ροδόπης που πραγματοποιήθηκεαν μέσα σε λίγη ώρα.

Ο ανήλικος δράστης συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο σεσημασμένο καθοδηγητή του όταν, στην πέμπτη απόπειρά τους, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Το παρ' ολίγον θύμα αντιλήφθηκε τον εκπαιδευτή και τον μαθητευόμενο που προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα του και ειδοποίησε αστυνομικούς του σταθμού Νέας Καλλίστης, οι οποίοι τους συνέλαβαν επ' αυτοφώρω.

Όπως αποδείχθηκε, λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει άλλα τρία σπίτια και την εκκλησία του χωριού και είχαν κλέψει συνολικά 900 ευρώ, μια τηλεόραση, ένα κινητό, μια ηλεκτρική συσκευή, διάφορα χρυσαφικά και δυο κλειδιά πόρτας!

Τα περισσότερα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, εκτός από ένα κλειδί και περίπου 250 ευρώ που δεν είχαν στην κατοχή τους οι δράστες.

Κατασχέθηκαν, επίσης ένα δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43,4 γραμμαρίων και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 0,20 εκατοστών που είχε στην κατοχή του ο 53χρονος, που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: e-saloniki.gr

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Σύλληψη 67χρονου για χρέη ύψους 3 εκατ. ευρώ

Πάτρα: Σύλληψη 83χρονου και 20χρονης για «ακόλαστες πράξεις»

Ρόδος: Απίστευτη βαρβαρότητα - Έδωσαν τροφή σε γάτα με.. αγκίστρι (pic)

Ιωάννινα: Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομο έρανο

Κρήτη: Διαμαρτυρόμενες αλυσοδέθηκε για την κακοποίηση των σκυλιών (vid)