ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσαυγίτης για Φύσσα: Τραγούδα τώρα π...τη από εκεί που είσαι!(ηχητικό ντοκουμέντο)

Χρυσαυγίτης για Φύσσα: Τραγούδα τώρα π...τη από εκεί που είσαι!(ηχητικό ντοκουμέντο)

Νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες του σωματοφύλακα του Ν. Μιχαλολιάκου που βρίζει χυδαία τον δολοφονημένο Π. Φύσσα είδαν το φως της δημοσιότητας,

Οι άθλιοι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύουν σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες τα στελέχη της Χρυσήε Αυγής προκαλούν αποτροπιασμό.

Τις δύο τηλεφωνικές συνομιλίες έφερε στο φως ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5» του σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου με μέλη της Χρυσής Αυγής (μια γυναίκα και έναν άντρα) συμπεριλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ.

Με τη φράση «Τραγούδα τώρα π...στη απο εκεί που είσαι!!» ο σωματοφύλακας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και μέλος της ΚΕ του κόμματος, σχολιάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στη δεύτερη συνομιλία του (1.00 λεπτό του ηχητικού ντοκουμέντου) ο σωματοφύλακας και ένας ακόμη χρυσαυγίτης γελάνε με τον δολοφονηθέντα Π. Φύσσα βρίζοντας τον. Μάλιστα χλευάζουν την συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

Όπως καταγγέλλουν δικηγόροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, μόνο μετά τη δολοφονία Φύσσα μετατράπηκαν σε κακουργήματα οι κατηγορίες για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε Πέραμα και Ιχθυόσκαλα.

Ακούστε το ηχητικό: