ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις ατόμων με εκκρεμή διεθνή εντάλματα σύλληψης

Γλυφάδα: Δύο συλλήψεις ατόμων με εκκρεμή διεθνή εντάλματα σύλληψης

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν αστυνομικοί στην περιοχή της Γλυφάδας για διαφορετικές υποθέσεις σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από διαφορετικές χώρες.

Συγκεκριμένα:

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη την Πέμπτη (2/10) το πρωί στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος υπήκοος Κύπρου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές για ανθρωποκτονία, σύσταση εγκληματικής ομάδας και κατοχή όπλου και εκρηκτικών υλών.

Επίσης σε βάρος του 47χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της χρήσης πλαστών εγγράφων από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με συνολική ζημία που υπερβαίνει το ποσό τα 73.000 ευρώ και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη την Πέμπτη (2/10) το μεσημέρι επίσης στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του Α.Τ Περάματος, 70χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Προσαγωγές για τον εκρηκτικό μηχανισμό στην Αλμυρίδα

Χανιά: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός έξω από μεσιτικό γραφείο (pic)

Πρέβεζα: Συνελήφθησαν 29 παράνομοι μετανάστες στην Αμμουδιά

Πάτρα: Νεαροί εκτόξευαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην νέα Εθνική Οδό

Εξαρθρώθηκε οργάνωση που διέπραξε πολυάριθμες κλοπές σε σπίτια