ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν λύση για να κατεβάσουν τα χειρόφρενα

Ψάχνουν λύση για να κατεβάσουν τα χειρόφρενα
Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου των ιδιοκτητών ταξί για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους στην οδό Πειραιώς 4.

Στις τάξεις των αυτοκινητιστών επικρατεί προβληματισμός για τη συνέχιση η μη της απεργίας, καθώς πληθαίνουν οι φωνές για αναστολή των κινητοποιήσεων. Όπως τονίζουν, πολλοί από τους ταξιτζήδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και πρέπει άμεσα να λύσουν τα χειρόφρενα.

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό οι αυτοκινητιστές παρουσίασαν τα αιτήματά τους, ενώ από την πλευρά του ο περιφερειάρχης ζήτησε αναστολή των κινητοποιήσεων μέχρι τέλος Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι έχουν σχηματιστεί 100 δικογραφίες για 6.000 περίπου περιπτώσεις αυτοκινητιστών που παρακωλούσαν τη συγκοινωνία.

Σήκωσαν μπάρες στην Πάτρα

Κινητοποίηση στα διόδια του Ρίου πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας.

Οι αυτοκινητιστές που συνεδρίασαν νωρίς το πρωί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων σε συνδυασμό με «καταδρομικούς» αποκλεισμούς δρόμων.

Ηράκλειο: Απέκλεισαν τις ΔΟΥ

Οι οδηγοί ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης απέκλεισαν την Α΄ και τη Β' ΔΟΥ Ηρακλείου απαγορεύοντας κάθε συναλλαγή.

Χανιά: Κατέλαβαν τη διεύθυνση Μεταφορών

Τα γραφεία της διεύθυνσης Μεταφορών Χανίων απέκλεισαν το πρωί ιδιοκτήτες ταξί στα Χανιά.
Μετά από αυτή την κίνηση σχηματίστηκε δικογραφία για κατάληψη δημοσίας υπηρεσίας σε βάρος δέκα μελών του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Στάση αναμονής στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στις 11.00 το πρωί στο πλακόστρωτο στην παραλία, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, περιμένοντας το σήμα της Ομοσπονδίας τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Επίσης πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Διαβάστε επίσης: Ταξιτζήδες: Η απεργία μας εξαθλίωσε οικονομικά
Έσπασε το «μέτωπο» των ταξιτζήδων