ΕΛΛΑΔΑ

Συμβόλαιο θανάτου για Ροδίτη επιχειρηματία

Συμβόλαιο θανάτου για Ροδίτη επιχειρηματία
Δυο επιχειρηματίες με βαθμό συγγένειας στα μαχαίρια για ένα μπαρ...

Δυο επιχειρηματίες με βαθμό συγγένειας στα μαχαίρια για ένα μπαρ και ένας Αλβανός επίδοξος δολοφόνος!

Ένας επιχειρηματίας από τη Ρόδο θέλησε να ξεκαθαρίσει μια για πάντα τις διαφορές που είχε με συνάδελφό του με …θάνατο!

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό προσέλαβε και έναν αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να «βγάλει από τη μέση» αυτόν με τον οποίο τους χώριζε η ιδιοκτησία ενός καφέ μπαρ της περιοχής.
Το …κερασάκι στην υπόθεση; Ηθικός αυτουργός και θύμα ήταν συγγενείς…

Το συμβόλαιο θανάτου ευτυχώς δεν ολοκληρώθηκε, με τη σύλληψη τόσο του 43χρονου επιχειρηματία όσο και του 31χρονου αλλοδαπού εκτελεστή. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών φόρεσαν χειροπέδες στους παραπάνω άντρες.

Αρχικά συνελήφθη ο Αλβανός και στη συνέχεια, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε προσυνεννοημένο ραντεβού, συνελήφθη ο επιχειρηματίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεταξύ άλλων και χειρόγραφο σημείωμα με οδηγίες, σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του σχεδίου της δολοφονίας, καθώς και ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ!

Στην κατοχή του 31χρονου παρά λίγο εκτελεστή βρέθηκαν ένα πιστόλι, φυσίγγια και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο με το οποίο ο δράστης μετέβη, την περασμένη Τρίτη από τα Μέγαρα στην Ρόδο, ακτοπλοϊκώς, ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον 43χρονο, προκειμένου να εκτελέσει τον 44χρονου επιχειρηματία.

Η γνωριμία των δυο αντρών προέκυψε μέσω ενός 37χρονου Έλληνα κατοίκου Ρόδου. Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε προσυνεννοημένο ραντεβού με τον 31χρονο δράστη, συνελήφθη, στην περιοχή του Αρχαίου Σταδίου της Ρόδου, ο 43χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένα κινητό τηλέφωνο,
• Μια σελίδα εφημερίδας όπου απεικονίζονταν ο 44χρονος (υποψήφιο θύμα),
• Ένα χειρόγραφο σημείωμα με διάφορες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του σχεδίου της ανθρωποκτονίας,
• Ένα χειρόγραφο σημείωμα για την τοποθεσία της οικίας του 44χρονου
• Ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας, χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ.