ΚΟΣΜΟΣ

Δημιουργώντας μία «γενιά τεράτων»: Οι ανήλικοι φονιάδες του ΙΚ (vid & pics)

Δημιουργώντας μία «γενιά τεράτων»: Οι ανήλικοι φονιάδες του ΙΚ (vid & pics)

Εξτρεμιστές από κούνια: Μέσα από σαδιστικές μεθόδους, διαρκή νοσηρή κατήχηση, φανατισμό από τα γεννοφάσκια τους, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους δημιουργούν έναν αδίστακτο στρατό ανηλίκων που είναι έτοιμοι από νωρίς να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για την οργάνωση.

ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ: Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ, Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Το βίντεο – ντοκουμέντο με τον δεκάχρονο εκτελεστή που δε διστάζει να πυροβολήσει εξ επαφής τον 19χρονο Άραβα όμηρο και να συνεχίσει να τον πυροβολεί ακόμα κι όταν εκείνος έχει πέσει ήδη νεκρός, προκάλεσε παγκόσμιο αποτροπιασμό.

Για να φτάσουν σ' αυτό το σημείο, ωστόσο, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ενεργούν μεθοδικά, ακολουθώντας μια αποτελεσματική τακτική ριζοσπαστικοποίησης που ξεκινά κυριολεκτικά στη βρεφική ηλικία.

Τρομοκράτες εξ απαλών ονύχων

Μωρά, όχι άνω του ενός έτους, ντυμένα με φορμάκι παραλλαγής και κρατώντας ψεύτικα όπλα. Παιδιά που κάνουν επίδειξη των δεξιοτήτων τους στη χρήση των όπλων. Ανήλικοι που ποζάρουν μπροστά από κομμένα κεφάλια και αποκεφαλισμένα πτώματα. Παιδιά σε στρατιωτικά γυμνάσια σε στρατόπεδα εκπαίδευσης ανηλίκων: Η πλύση εγκεφάλου ξεκινά όταν τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Η πλύση εγκεφάλου, η επίμονη κατήχηση και ο εθισμός στα όπλα, τη βία και το αίμα από τη μικρή τους ηλικία αποτελεί το "μυστικό επιτυχίας" της οργάνωσης στη διαμόρφωση παιδιών – φονιάδων.

paidi 5

Μωρό που το βάζουν να πατήσει κεφάλι νεκρού

Όπως λένε ειδικοί πάνω στον ισλαμικό εξτρεμισμό, οι ακραίοι Σουνίτες επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία γενιά παιδιών που δε θα αναγνωρίζουν τίποτα άλλο παρά την ακραία ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους.

Σχετικές ειδήσεις