ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με ομολογία επιχειρηματία: «Τους σκότωσα όλους» (video)

Σάλος με ομολογία επιχειρηματία: «Τους σκότωσα όλους» (video)

Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Rober Durst, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ, συνελήφθη από τις αρχές ως ύποπτος για δύο δολοφονίες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Durst παραχώρησε συνέντευξη σε ένα ντοκιμαντέρ του HBO γύρω από τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες.

Στην εκπομπή φέρεται να παραδέχεται τη δολοφονία της πρώτης συζύγου του Kathleen Durst το 1982, αλλά και το φόνο ενός φίλου του το 2000.

Ο 71χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει ανακριθεί στο παρελθόν για τους ανεξιχνίαστους φόνους αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Ορλεάνης.

Ο ίδιος υποστηρίζει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι είναι αθώος, ωστόσο στο ντοκιμαντέρ "The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst", εμφανίζεται να λέει, σε στιγμή που δεν γνώριζε ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμα ανοικτό ότι: ''Τους σκότωσα όλους''.

Ο μεγιστάνας συμφώνησε σήμερα, Δευτέρα (16/3), στην έκδοσή του από τη Νέα Ορλεάνη στο Λος Άντζελες, προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία εκ προμελέτης μιας φίλης του πριν από 15 χρόνια.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

Σχετικές ειδήσεις