ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοί είναι οι άνδρες που βίασαν μια 72χρονη μοναχή (photos)

Αυτοί είναι οι άνδρες που βίασαν μια 72χρονη μοναχή (photos)

Νέο σοκαριστικό περιστατικό στην Ινδία το πρωί του Σαββάτου (14/03/2015), όπου ομάδα ανδρών εισέβαλε στο σχολείο ενός μοναστηριού στα ανατολικά της χώρας, βανδάλισε το χώρο και, στη συνέχεια, επιτέθηκε σε 72χρονη καλόγρια, βιάζοντάς τη.

12 άτομα, όπως πιστεύουν οι αρχές, συμμετείχαν στη φρικιαστική επίθεση, ενώ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των ανδρών από κρυφή κάμερα, προσφέροντας μάλιστα αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψή τους.

Το θύμα νοσηλεύεται ενώ, μέχρι στιγμής, η αστυνομία προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων που πιστεύεται πως συνδέονται με την επίθεση.

Ο αρχιεπίσκοπος της Καλκούτα, Thomas d'Souza, δήλωσε στο BBC: «Μια καλόγρια κακοποιήθηκε άσχημα, ενώ άλλες δύο και ένας φύλακας είχαν δεθεί σε καρέκλες».

Ο θάνατος μίας φοιτήτριας, πριν από δύο χρόνια, μετά από το βιασμό της από έξι άνδρες είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή. Παρά την καταδίκη σε θάνατο των δραστών, τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των γυναικών συνεχίζονται, κάτι που έχει οδηγήσει στην αυτοδικία τους Ινδούς που παίρνουν στα χέρια τους τον νόμο και λιντσάρουν τους δράστες.

Σχετικές ειδήσεις