ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Αυστρία: Ιρακινός βίασε 10χρονο αγοράκι σε δημόσια πισίνα

Φρίκη στην Αυστρία: Ιρακινός βίασε 10χρονο αγοράκι σε δημόσια πισίνα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστρία η επιβεβαίωση από την αστυνομία ότι συνελήφθη Ιρακινός πρόσφυγας με την κατηγορία του βιασμού 10χρονου αγοριού σε δημόσια πισίνα στη Βιέννη το Δεκέμβριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε στην αστυνομία το βιασμό αιτιολογώντας την πράξη ως «επείγουσα σεξουαλική ανάγκη».

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 2015. Σύμφωνα με στοιχεία από την προανακριτική κατάθεση, ο 20χρονος, του οποίου του όνομα δεν αποκαλύπτεται, παρέσυρε ένα αγόρι στο αποδυτήρια και του επιτέθηκε σεξουαλικά. Όταν το αγόρι εκμυστηρεύθηκε σε ένα ναυαγοσώστη τι είχε συμβεί, η αστυνομία καλέστηκε αμέσως και κατάφερε να συλλάβει τον κατηγορούμενο, ο οποίος, προς έκπληξη όλων, αντί να εγκαταλείψει τον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος, συνέχιζε να διασκεδάζει κάνοντας βουτιές από σανίδα, αναφέρει σε σχετικό άρθρο του το Russia Today.

Το αγόρι, το οποίο υπέστη σοβαρά εσωτερικά τραύματα, εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο για παιδιά.

Ο δράστης, ο οποίος έφθασε στην Αυστρία μέσω των Βαλκανίων στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015, όταν δήλωσε στην αστυνομία ότι ενήργησε λόγω «επείγουσας σεξουαλικής ανάγκης», ρωτήθηκε αν τέτοιες πράξεις ήταν νόμιμες στην πατρίδα του. Εκείνος αποκρίθηκε πως ήξερε ότι «οι πράξεις αυτές ήταν απαγορευμένες σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου» και ότι είχε διαπράξει «ένα τεράστιο λάθος».

Σχετικές ειδήσεις