ΚΟΣΜΟΣ

Αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης!

Αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης!

Μια αμφιλεγόμενη εκκλησία στη Νέα Ζηλανδία έχει δώσει στη δημοσιότητα μια καμπάνια για τις μέρες των Χριστουγέννων, με μία πινακίδα που δείχνει την Παρθένο Μαρία να κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

Πρόκειται για την εκκλησία του St Matthews στο Όκλαντ, η οποία προώθησε την διαφημιστική της καμπάνια με σκοπό να «αποφευχθεί το συναισθηματικό και το κοινότυπο (των Χριστουγέννων)» και να αναπτυχθεί «η σπίθα, η σκέψη και ο διάλογος»…

Ο εφημέριος Γκλιν Κάρντι δήλωσε πως: «Είναι πραγματικότητα. Τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά. Πρόκειται για μια αληθινή εγκυμοσύνη, μια πραγματική μητέρα και ένα αληθινό παιδί. Πρόκειται για πραγματικό άγχος, κουράγιο και ελπίδα.»

mary

«Ανεξάρτητα από οποιοδήποτε προαίσθημα, αυτήν η ανακάλυψη θα ήταν σοκαριστική. Η Μαρία ήταν ανύπαντρη, νέα και φτωχιά. Αυτή η εγκυμοσύνη θα διαμόρφωνε το μέλλον της.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη αλλά δεν θα είναι και η τελευταία που βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση», συμπλήρωσε ο Κάρντι.

Πάντως, αυτήν δεν είναι πρώτη φορά που η ίδια εκκλησία προβαίνει σε παρόμοια διαφημιστική εκστρατεία.

Συγκεκριμένα, το 2009 μία από τις διαφημιστικές πινακίδες έδειχνε τον Ιωσήφ με την Μαρία στο κρεβάτι με τίτλο: « Καημένε Ιωσήφ, ήταν δύσκολη απόφαση να ακολουθήσεις το θέλημα του Θεού»…

mary1