ΚΟΣΜΟΣ

Μάικλ Όουεν: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του ποδοσφαιριστή για το πρόβλημα υγείας του γιου του

Μάικλ Όουεν: Συγκλονίζει η αποκάλυψη του ποδοσφαιριστή για το πρόβλημα υγείας του γιου του
AP Photo/Kin Cheung

Σοκ προκάλεσε στους θαυμαστές του – και όχι μόνο – ο Βρετανός ποδοσφαιριστής Μάικλ Όουεν με την εξομολόγησή του σχετικά με τα προβλήματα υγείας του γιου του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ ο 13χρονος γιος του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή πάσχει από μια σπάνια νόσο από την οποία ο έφηβος θα χάσει σταδιακά την όρασή του.

Ο μικρός Τζέιμς διαγνώστηκε με τη σπάνια νόσο πριν από αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τη διάγνωση η όρασή του θα φθίνει σταδιακά ώσπου θα μείνει τυφλός. Ο Όουεν παραδέχθηκε ότι δεν θέλησε να μιλήσει ανοικτά για το γεγονός αυτό δημοσίως προκειμένου να μην επικεντρωθούν τα ΜΜΕ στο πρόβλημά του.

«Ποτέ δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής, Έχει μία πάθηση στο μάτι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Δεν ήθελα να γίνει πρωτοσέλιδο. Κλινικά είναι τυφλός, πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ, που είναι εκφυλισμός του αμφιβληστροειδούς... Δεν μπορεί να δει την μπάλα μέχρι να βρεθεί σε απόσταση 5 γιάρδες μακριά του. Όσο κι αν θέλει κάθε πατέρας τον γιο του να παίζει, είναι σχεδόν ανακουφιστικό για εμένα. Όλοι ρωτούν "θα γίνει ποδοσφαιριστής;" και μετά κάθομαι στη μια πλευρά του γηπέδου και ακούω να λένε "δεν είναι τόσο καλός σαν τον πατέρα του"», γράφει η βρετανική Sun που φιλοξενεί τις δηλώσεις του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του Μάικλ Όοουεν με τον γιο του Τζέιμς:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνια συγκίνηση: Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης

Τελικά πόσο κοστίζει το περιβόητο φόρεμα που φόρεσαν στο ίδιο event Στεφανίδου-Κοσιώνη; (photos)

Σχετικές ειδήσεις