ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται

Καιρός: Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Δεμένα παραμένουν το μεσημέρι του Σαββάτο (14/09) τα πλοία στα λιμάνια καθώς οι άνεμοι πνέουν ισχυροί, φτάνοντας κατά τόπους και τα 9 μποφόρ.

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα γίνει κάποιο δρομολόγιο, τουλάχιστον έως τις 6 το απόγευμα.

Αντίστοιχα, στο λιμάνι της Ραφήνας, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα τουλάχιστον έως τις 7 το απόγευμα.

Στον Πειραιά, κανένα δρομολόγιο για Κυκλάδες δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως τις 16:00 ενώ για τα πλοία με προορισμό τον Αργοσαρωνικό, καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα τουριστικά πρακτορεία καθώς κάποια δρομολογία αναμένεται να πραγματοποιηθούν.

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/09) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με προειδοποίηση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), στον νότιο Σαρωνικό οι άνεμοι που θα έχουν βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα είναι εντάσεως 7-8 μποφόρ, ενώ στο στενό του Καφηρέα θα είναι εντάσεως 8,

Στο Κεντρικό Αιγαίο, στον Νότιο Ευβοϊκό και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί, εντάσεως 8 και σε ορισμένες περιοχές και 9 μποφόρ.

Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και στο Ικάριο οι άνεμοι θα κυμανθούν 7-8 μποφόρ και σε ορισμένα σημεία θα φτάσει ως και τα 9 , ενώ θα έχουν βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Στο βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ.

Στο Καρπάθιο και στο νοτιοανατολικό Κρητικό οι άνεμοι θα έχουν βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν ως και τα 8 μποφόρ, ενώ στο νοτιοδυτικό Κρητικό θα είναι βόρειοι και εντάσεως 7-8 μποφόρ.

Στο δυτικό Κρητικό και στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Στο Θρακικό οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί και θα έχουν ένταση 7-8 μποφόρ, ενώ στη θάλασσα της Σάμου θα πνέουν με βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 7 ή 8 μποφόρ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τέλη Κυκλοφορίας 2020: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Πόσα θα πληρώσουμε φέτος

Λέρος: Πού κατέληξαν τα κλεμμένα πυρομαχικά; Πώς εμπλέκονται στην υπόθεση άνθρωποι της νύχτας

Σχετικές ειδήσεις