ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον - Δύο νεκροί και επτά τραυματίες (vids)

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον - Δύο νεκροί και επτά τραυματίες (vids)
AP

Δύο περιστατικά με πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον με δύο νεκρούς

Δύο επεισόδια με πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον είχαν αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων επτά, σύμφωνα με την αστυνομία και ΜΜΕ, καθώς οι Αρχές αναζητούν δύο υπόπτους, για τη μία από τις επιθέσεις, που πιστεύεται ότι είναι οπλισμένοι με επιθετικό τουφέκι.

Στην πρώτη επίθεση, ένας άνδρας σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν, δύο από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς που προήλθαν από διερχόμενο αυτοκίνητο. Τα θύματα στέκονταν στο προαύλιο πολυκατοικίας στη συνοικία Κολούμπια Χάιτς της Ουάσινγκτον όταν δέχθηκαν τους πυροβολισμούς, δήλωσε ο διοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Στιούαρτ Έμερμαν.

Δύο ύποπτοι εθεάθησαν σ' ένα αυτοκίνητο σεντάν και χρησιμοποίησαν ένα «τουφέκι τύπου AK», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση που εξέδωσε.

«Ντετέκτιβ εξετάζουν μάρτυρες και ερευνούν τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερες», δήλωσε ο Έμερμαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Περίπου μισή ώρα μετά το πρώτο επεισόδιο, τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα έναν νεκρό, σύμφωνα με ένα θυγατρικό δίκτυο του NBC στην Ουάσινγκτον. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται, ανέφερε το NBC επικαλούμενο την αστυνομία.

Η αστυνομία της Ουάσινγκτον επιβεβαίωσε στο Twitter το δεύτερο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο οικοδομικό τετράγωνο 1400 της λεωφόρου Ροντ Άιλαντ νότια της συνοικίας Μπρούκλαντ αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο WJLA-TV, θυγατρικό του ABC, μετέδωσε εικόνες ασθενοφόρων να μεταφέρουν θύματα από τον τόπο των πρώτων πυροβολισμών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα»: Ξανά στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα - Δεν θα πιστεύετε με ποια χώρα

Αυτοκίνητα από 300 ευρώ - Δείτε τη λίστα με όλα τα οχήματα και τις τιμές (pics)