ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πήγε να κάνει μανικιούρ και κατέληξε στο νοσοκομείο – Δείτε τι συνέβη (pics)

Φρίκη: Πήγε να κάνει μανικιούρ και κατέληξε στο νοσοκομείο – Δείτε τι συνέβη (pics)

Σε τραγωδία λίγο έλλειψε να μετατραπεί η επίσκεψη μιας Βρετανίδας σε σαλόνι ομορφιάς προκειμένου να κάνει το καθιερωμένο της μανικιούρ.

Στο νοσοκομείο κατέληξε η Βρετανίδα Jayne Sharp μετά την επίσκεψή της στην αισθητικό όπου έκανε μανικιούρ. Όπως περιγράφει στην Sun κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της περιποίησης των άκρων της ένιωσε έναν πόνο. Ωστόσο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία αφού ήταν απλά ένα μικρό κόψιμο. Πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά κατά την διάρκεια ενός μανικιούρ.

Στο σημείο ωστόσο αναπτύχθηκε ένα μικρό οίδημα. Το βράδυ η Jayne Sharp αισθάνθηκε αδιαθεσία η οποία συνεχίστηκε και το πρωί. Θεωρώντας ότι έχει πυρετό η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να της χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο οι γιατροί που την εξέτασαν δεν διαπίστωσαν κάποιου είδους ίωση. Αντιθέτως παρατήρησαν ότι στο χέρι της το οίδημα που είχε προκληθεί από το κόψιμο στο μανικιούρ είχε εξαπλωθεί και μάλιστα είχε αρχίσει να αναπτύςει και εξάνθημα.

Ο Δρ. Udit Chaudhuri, ο οποίος οποίος εξέτασε την Jayne, δήλωσε: «Θα μπορούσε να είχε χάσει το δάχτυλό της ή το χέρι της αν δεν είχε διαγνωστεί σωστά το πρόβλημα». Σύμφωνα με τους γιατρούς μετά το κόψιμο εισχώρησε στον οργανισμό της ασθενούς ένα πολύ επικίνδυνο βακτήριο το οποίο… τρώει τη σάρκα, και προκαλεί μια ασθένεια γνωστή ως «νεκρωτική γαστρεντερίτιδα. «Τα βακτηρίδια αυτά εισχωρούν κάτω από το δέρμα στον μαλακό ιστό και μετά στη ροή του αίματος», ανέφεραν οι γιατροί. Και πρόσθεσαν: «τα άτομα με πεσμένο ανοσοποιητικό συστήματα έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τέτοιου είδους ασθένειες. Η Jayne Sharp ανήκει σε αυτή την κατηγορία αφού πάσχει από διαβήτη».

Δείτε στην gallery τι συνέβη στη Jayne Sharp (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε διάσημος ηθοποιός (pics)

Συναγερμός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - Δείτε τι βρήκαν

Σχετικές ειδήσεις