ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στην Αυστραλία: Καρχαρίας κατασπάραξε κολυμβητές (vid)

Τρόμος στην Αυστραλία: Καρχαρίας κατασπάραξε κολυμβητές (vid)

Τρόμος για κολυμβητές στην Αυστραλία, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κοπάδι καρχαριών.

Βαριά τραυματισμένοι νοσηλεύονται δύο άνδρες ηλικίας 28 και 22 ετών αντίστοιχα έπειτα από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσαν κοντά στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο στην Αυστραλία.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο 28χρονος Alistair Raddon έχασε μέρος του δεξιού του ποδιού και ο 22χρονος Danny Maggs φέρει τραύματα επίσης στο δεξί του πόδι.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που οι δύο άνδρες κολυμπούσαν κοντά στο νησί Hook. Οι δύο νεαροί είχαν πάει εκεί για εκδρομή με τουριστικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 20 άτομα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο καρχαρίας αρχικά επιτέθηκε στον έναν άνδρα και στην συνέχεια στον άλλον. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι από τους επιβαίνοντες στο τουριστικό σκάφος βρισκόντουσαν στη θάλασσα την ώρα της επίθεσης.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με το σκάφος στην ακτή και στη συνέχεια με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι δύο από τους εκδρομείς μας τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης καρχαρία. Η σκέψη μας είναι μαζί τους, με τις οικογένειες τους καθώς σε όλους εκείνους που επέβαιναν στο σκάφος. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις Αρχές για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας που είχε διοργανώσει την εκδρομή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει άρδην ο καιρός: Έρχονται βροχές και χιόνια