ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός: Νεαρός επιτίθεται σε πολίτες με… κόπρανα – Τι λένε οι Αρχές (pics)

Πανικός: Νεαρός επιτίθεται σε πολίτες με… κόπρανα – Τι λένε οι Αρχές (pics)
pixabay

Στη σύλληψη ενός 23χρονου με την κατηγορία ότι πετούσε… κόπρανα σε ανυποψίαστους πολίτες προχώρησαν οι διωκτικές Αρχές στο Τορόντο του Καναδά.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κατηγορείται ότι πέταξε κόπρανα σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους - ανάμεσά τους και ένα παιδί - σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη φορά ήταν την περασμένη Παρασκευή (22/11) όταν ο 23χρονος φέρεται να μπήκε σε βιβλιοθήκη και να άδειασε έναν κουβά με κόπρανα σε μια γυναίκα και σε ένα παιδί. Την Κυριακή (24/11) ο νεαρός φέρεται να «χτύπησε» και στο πανεπιστήμιο του Γιορκ πετώντας κόπρανα σε μια γυναίκα και έναν άνδρα. Το τρίτο επεισόδιο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκε τη Δευτέρα (25/11) σε δρόμο του Τορόντο με τα κόπρανα να έχουν στόχο μια γυναίκα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τις επιθέσεις:

Σύμφωνα με την Toronto SUN, η Αστυνομία καλεί όσους πολίτες έχουν πληροφορίες για τον 23χρονο ή για άλλο παρόμοιο επεισόδιο να προσέλθουν στις Αρχές.

Την ίδια στιγμή, γιατροί επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους πολίτες λέγοντας ότι η απλή επαφή με τα κόπρανα κρύβει μικρούς κινδύνους καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα είναι κατάλληλα «εξοπλισμένο» για να εξουδετερώνει κάθε επαφή με τις επικίνδυνες αυτές ουσίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα το πάρουν - «Κλειδώνουν» τα ποσά

Σοκάρουν οι εικόνες: Άγριος ξυλοδαρμός γνωστής ηθοποιού (pics)

Σχετικές ειδήσεις