ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τι έκλεψε πασίγνωστη τραγουδίστρια από το παλάτι της Κέιτ και του Ουίλιαμ (pics)

Δείτε τι έκλεψε πασίγνωστη τραγουδίστρια από το παλάτι της Κέιτ και του Ουίλιαμ (pics)
ap

«Συγγνώμη William, συγγνώμη Kate»

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια το έβαλε το χεράκι της και... άρπαξε κάτι από το παλάτι. Γιατί όμως; Τι συνέβη;

Ο Greg James, ραδιοφωνικός παραγωγός στο BBC Radio 1 πήρε πρόσφατα συνέντευξη από την τραγουδίστρια και αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε... Ειδικότερα, είπε πως κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο παλάτι του Kensington μαζί με την τραγουδίστρια, την προκάλεσε να κλέψει κάτι. «Κλέψε αυτό το μολύβι», είπα. Η pop star επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Greg και είπε: Και εγώ είπα «Με προκαλείς;». Και το έκανα.

Δείτε ποια είναι η τραγουδίστρια στην παρακάτω Gallery:

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποφάσισε να αποκαλύψει στους υπόλοιπους τι έκανε η Camila. «Και μετά, εσύ με κάρφωσες σε έναν από τους υπαλλήλους του παλατιού. "Έκλεψε ένα μολύβι!" και σκέφτηκα "Θεέ μου". Και το έβαλα στην τσάντα της μαμάς μου. Τότε η μαμά μου είπε: «Όχι, πρέπει να το δώσουμε πίσω. Πρέπει να δώσουμε πίσω το μολύβι».

Η Cabello δεν ήταν όμως διατεθειμένη να χάσει το στοίχημα και έτσι είπε στη μαμά της «Όχι, πρέπει να πάρω αυτό το μολύβι». «Οπότε, λυπάμαι. Το έχω ακόμα. Συγγνώμη William και συγγνώμη Kate», είπε. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο δούκας και η δούκισσας του Cambridge απάντησαν από τον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter με ένα emoji.

Με πληροφορίες από: usatoday.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Νεκρός διάσημος ηθοποιός – Ήταν μόλις 35 ετών (pics)