ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα συναντά τον τζιχαντιστή που τη βίασε στα 14 της

Βίντεο: Η στιγμή που γυναίκα συναντά τον τζιχαντιστή που τη βίασε στα 14 της

Η Ασουάκ Χατζί Χαμίντ ήταν μόλις 14 ετών όταν απήχθη και πωλήθηκε ως δούλα σε τζιχανιστή, μέλος του ISIS, ο οποίος την κακοποίησε σεξουαλικά και την έκανε σκλάβα του σεξ.

Πριν από λίγα χρόνια, η Ασουάκ κατάφερε να ξεφύγει από τον «ιδιοκτήτη» της και διέφυγε στη Γερμανία για να μπορέσει να κάνει μία νέα αρχή. Το 2018 όμως πέτυχε τυχαία τον «ιδιοκτήτη» και βιαστή της. Όπως αποκάλυψη η ίδια για τη συνάντηση, όταν την είδε ο Αμπού Χουμάν της είπε: «Ξέρω πού μένεις».

Μετά τη συνάντηση, η τρομοκρατημένη κοπέλα αποφάσισε να φύγει αμέσως από τη χώρα και να μείνει σε στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ μαζί με τον πατέρα της, όπου θα αισθανόταν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σήμερα, και ενώ το Ιράκ έχει ανακτήσει τα εδάφη από τον ISIS, ο τζιχαντιστής ο Αμπού Χουμάν βρίσκεται στη φυλακή. Η Ασουάκ δείχνοντας περίσσιο θάρρος, αποφάσισε να τον αντιμετωπίσιε. Βίντεο που καταγράφηκε από την Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση το Σάββατο (30/11), αποτυπώνει τη συγκλονιστική στιγμή που η νεαρή γυναίκα κοιτά κατάματα τον τζιχαντιστή, την ώρα που εκείνος αποφεύγει επίμονα το βλέμμα της.

Δείτε το βίντεο:

«Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες, όταν ήμουν μόλις 14 ετών», ξεκινάει να λέει η κοπέλα και ζητάει από τον πρώην μαχητή του ISIS να σηκώσει το κεφάλι του και να την κοιτάξει στα μάτια.

Εκείνος ξεσπά σε κλάματα και παραμένει με τα μάτια καρφωμένα στο πάτωμα.

«Γιατί μου το έκανες αυτό;» συνεχίζει να ρωτά η Ασουάκ, χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιαζίντι; Ήμουν μόνο 14 όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Συναισθήματα; Κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών. Η ηλικία της κόρης σου! Του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου!» συνεχίζει.

«Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Μου πήρες τα πάντα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια. Ξέρεις τι είναι η μοναξιά». Και λέγοντας αυτά τα λόγια, η Ασουάκ καταρρέει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση άνευ προηγουμένου: Τουρκία και Λιβύη εξαφάνισαν το Καστελόριζο και «αγγίζουν» την Κρήτη

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Οι δικαιούχοι και τα ποσά - Πότε θα δοθεί

Σχετικές ειδήσεις