ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος ράπερ: Κατάπιε δυο σακούλες χάπια για να μην τα βρει η αστυνομία - Τι βρέθηκε στο αεροπλάνο

Θάνατος ράπερ: Κατάπιε δυο σακούλες χάπια για να μην τα βρει η αστυνομία - Τι βρέθηκε στο αεροπλάνο

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της μουσικής από τον θάνατο του Juice Wrld.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 48 ώρες από τον θάνατο του Juice Wrld, ενός εκ των διασημότερων ράπερς του κόσμου και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Ο νεαρός ράπερ πέθανε από κρίση επιληψίας στο αεροδρόμιο του Σικάγο. Ο Juice Wrld επέστρεφε στην πόλη μετά από σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες του, ωστόσο το ΤΜΖ δίνει μια άλλη διάσταση όσων συνέβησαν στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου, η Αστυνομία είχε πληροφορίες για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών πάνω στο αεροπλάνο αλλά και όπλων. Έτσι, περίμενε το ιδιωτικό αεροπλάνο να προσγειωθεί και στη συνέχεια προχώρησε σε έφοδο.

Κάπου εκεί η υπόθεση αρχίζει και περιπλέκεται. Στο αεροπλάνο βρέθηκαν 32 κιλά μαριχουάνας ενώ κατά την διάρκεια της εφόδου της αστυνομία ο Juice Wrld κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών Percocet, τα οποία είναι οπιοειδή. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ποσότητα ήταν περίπου δυο σακούλες!

Κατά την μεταγωγή του όμως ο 21χρονος έπαθε κρίση επιληψίας. Αμέσως του χορηγήθηκαν δυο δόσεις Narcan, το οποίο χορηγείται σε καταστάσεις υπερβολικής δόσης οπίου. Για 40 λεπτά ο ράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε για να πεθάνει μια ώρα αργότερα σε νοσοκομείο του Σικάγο.

Ήδη έχουν συλληφθεί 10 άνθρωποι από το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικός «πυρετός» στην Αθήνα - Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής με φόντο τα ελληνοτουρκικά

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε θα πάρετε τα 700 ευρώ - Τα κριτήρια, η αίτηση και οι... κόφτες!

Σχετικές ειδήσεις