ΚΟΣΜΟΣ

2019: Αυτές είναι οι φωτογραφίες με τα περισσότερα like στο Instagram (pics)

2019: Αυτές είναι οι φωτογραφίες με τα περισσότερα like στο Instagram (pics)

Με εκατομμύρια like…

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram για το 2019, η οποία κατακτά και τον τίτλο του πιο δημοφιλούς post όλων των εποχών σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή μέσο μαζικής δικτύωσης, είναι η φωτογραφία ενός αυγού.

Ναι καλά διαβάζεται… Μέχρι το τέλος του 2018, η πιο δημοφιλής ανάρτηση του Instagram ήταν η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της Kylie Jenner, με 18,7εκ. likes.

Στις 4 Ιανουαρίου 2019, ο λογαριασμός @world_record_egg ανέβασε τη φωτογραφία ενός αυγού, με σκοπό να ξεπεράσει το προαναφερθέν ρεκόρ. Το κοινό του Instagram ανταποκρίθηκε και η φωτογραφία αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας πλέον τα 54εκ. likes.

Δείτε στην gallery τις πέντε φωτογραφίες με τα περισσότρα like στο Instagram:

Την τρίτη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνει η τελευταία φωτογραφία του XXXTentacion λίγο πριν το θάνατό του το 2018 (17,9εκ. likes), έπειτα μια φωτογραφία που προωθεί την αναδάσωση, από το λογαριασμό @tentree (15,7εκ. likes) και τέλος μια φωτογραφία από τον προσωπικό λογαριασμό της Jennifer Aniston, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά «Τα φιλαράκια» (15,4εκ. likes).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr