ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μάνα επιχείρησε να μαχαιρώσει το μωρό της επειδή είχε ένα εκ γενετής αυτό το σημάδι (pics)

Φρίκη: Μάνα επιχείρησε να μαχαιρώσει το μωρό της επειδή είχε ένα εκ γενετής αυτό το σημάδι (pics)

Το περιστατικό θυμίζει μεσαίωνα…

Να δολοφονήσει το μωράκι της επιχείρησε μια μητέρα στην πόλη Κουργάν στη Ρωσία για τον λόγο ότι είχε την ατυχία να γεννηθεί με ένα μεγάλο σημάδι στο κορμάκι του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ορθόδοξος ιερέας που επισκέφτηκε η μητέρα αρνήθηκε να το βαπτίσει λέγοντας ότι είναι ένα μίασμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, η 22χρονη Μαρία Χβονστάντσεβα έφερε στη ζωή πριν από 6 μήνες ένα κοριτσάκι της Βίκα. Η Βίκα είχε την ατυχία να έχει στο κορμί του ελιές ενώ από τον ομφαλό και κάτω είναι όλο μια μεγάλη ελιά. Για την ακρίβεια ένα μεγάλο συγγενές μελανοκυτταρικό σημάδι καλύπτει το 80% του κορμιού της.

Οι κάτοικοι στο χωριό λίγο έξω από το Κουργάν, δεισιδαίμονες μόλις έμαθαν ότι το παιδί γεννήθηκε έτσι, απέφευγαν κάθε επικοινωνία με την οικογένεια ενώ ανόμημα τηλέφωνα πρόσταζαν τη μάνα που απαντούσε στο τηλέφωνο «Σκοτώστε το μικρό σατανά, σκοτώστε το».

Η μάνα απελπισμένη πήγε να ζητήσει βοήθεια από τον ιερέα του χωριού, ο οποίος της είπε να φύγει γιατί το παιδί είναι «μολυσμένο» και θα τον μολύνει και εκείνο.

Η ψυχολογία της λεχώνας μάνας δεν άργησε να πέσει. Ένα βράδυ πήρε ένα μαχαίρι και όπως κοιμόταν η Βίκα ετοιμάστηκε να της το καρφώσει. Τη σταμάτησε ο σύζυγος της.

Δείτε την gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ανοίγει νέα πλατφόρμα - Πού και πώς θα υποβάλετε ένσταση

Σχετικές ειδήσεις