ΚΟΣΜΟΣ

Μετεωρίτης με «ανεξήγητες» δυνάμεις – Προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο

Μετεωρίτης με «ανεξήγητες» δυνάμεις – Προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο
video

Ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στο μουσείο Ιστορίας Νότιων Ουραλίων, αφήνοντας άφωνο το κοινό και εγείροντας ερωτήματα και εικασίες για τις «δυνάμεις» ενός μετεωρίτη.

Το 2013 στη ρωσική πόλη Τσελιάμπινσκ έπεσε ένας μετεωρίτης και έκτοτε φυλάσσεται σε γυάλινη θήκη στο μουσείο Ιστορίας Νότιων Ουραλίων. Πριν όμως από λίγες μέρες συνέβη κάτι ανεξήγητο

Η γυάλινη θήκη που καλύπτει το έκθεμα του μουσείου ανασηκώθηκε μυστηριωδώς, εγείροντας ερωτήματα και εικασίες για τις «δυνάμεις» του ουράνιου σώματος. Το περιστατικό άφησε άφωνο το κοινό και σήμανε συναγερμός στο μουσείο. Το προσωπικό ασφαλείας πλησίασε στο σημείο και έκλεισε τον θόλο.

Πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και διάφορα στιγμιότυπα που κατέγραψαν οι επισκέπτες, κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε στην gallery τι έγινε στο μουσείο:

Εκπρόσωπος του μουσείου, σύμφωνα με το Newsweek, δήλωσε ότι η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι στο μουσείο δεν έχουν ιδέα τι προκάλεσε αυτό το αινιγματικό περιστατικό. Ειδικοί του μουσείου αναφέρουν ότι πιθανόν το «ανεξήγητο» περιστατικό να οφείλεται σε τεχνική δυσλειτουργία του θόλου, όμως δεν μπορούν να βρουν την αιτία.

Σημειώνεται ότι ένας υπάλληλος του μουσείου, ο οποίος προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» ότι ο μετεωρίτης προσέλκυσε έναν αριθμό ειδωλολατρών, σημειώνοντας ότι μια «παράξενη ομάδα» ανθρώπων είχε έρθει την προηγούμενη μέρα και ίσως… «έκαναν τα μαγικά τους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ζηνοβία: Αρκτική εισβολή από την Παρασκευή - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ανασκόπηση 2019: Τα γεγονότα που σημάδεψαν τον πλανήτη τη χρονιά που φεύγει (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις