ΚΟΣΜΟΣ

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...»

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...»

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από το πορτογαλικό θέρετρο το 2007 είναι μία από τις άλυτες υποθέσεις που στοιχειώνει την ανθρωπότητα, καθώς κανείς ακόμα δεν έχει λύσει την σιωπή του για να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στο κοριτσάκι.

Είναι μία υπόθεση που εξακολουθεί να συγκλονίζει, καθώς η εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν έγινε κάτω υπό μυστηριώδεις συνθήκες, ενώ δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη του δράστη.

Τώρα, ένας πρώην ντετέκτιβ, ο Mark Williams – Thomas πιστεύει ότι ο δράστης εκμεταλλεύτηκε μία μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια, ώστε να δράσει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι εκμεταλλεύτηκε μία κάμερα η οποία εστίαζε στο δωμάτιο της μικρής Μαντλίν, ήταν εκείνο το διάστημα εκτός λειτουργίας. Ενώ, παράλληλα υποστηρίζει ότι η υπόθεση δεν θα λυθεί ποτέ.

«Πιστεύω ότι η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα ενός δράστη, ο οποίος δεν είχε στοχοποιήσει από την αρχή το θύμα του. Περιπλανιόταν γύρω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και έπεσε πάνω στην Μαντλίν», γράφει στο νέο του βιβλίο Hunting Killers και συνεχίζει, «η υπόθεση δεν έχει λυθεί γιατί μία κάμερα δεν λειτουργούσε, έτσι ο δράστης δεν μπορεί να ανιχνευτεί».

«Η Μαντλίν είναι πολύ δύσκολο να είναι ζωντανή», καταλήγει στο βιβλίο του.

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Αυτοί οι 13 ύποπτοι μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη στο κοριτσάκι; (pics)