Μικρή Μαντλίν: Αυτοί οι 13 ύποπτοι μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη στο κοριτσάκι; (pics)

Newsroom Newsroom

Μικρή Μαντλίν: Αυτοί οι 13 ύποπτοι μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη στο κοριτσάκι; (pics)

Οι Αρχές 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από πορτογαλικό θέρετρο της Praia da Luz εξακολουθούν να αναζητούν 13 πρόσωπα που μπορεί να έχουν στοιχεία για την εξαφάνιση της και τα οποία έχουν χαθεί από προσώπου γης.

Από το 2007, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της Μαντλίν από το δωμάτιο τουριστικού θέρετρου, όπου βρισκόταν με την οικογένειά της, οι γονείς της δεν έχουν πάψει στιγμή να ψάχνουν την αλήθεια. Αν και κατά καιρούς εξετάστηκαν πολλά σενάρια και μαρτυρίες, ωστόσο μέχρι και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε το μικρό κοριτσάκι.

Μάλιστα, αρκετές θεωρίες επανήλθαν στο προσκήνιο μετά την προβολή ντοκιμαντέρ του Netflix που εξετάζει το χρονικό της εξαφάνισης της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Mirror, η Αστυνομία της Βρετανίας αναζητά 13 υπόπτους, οι οποίοι μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Δείτε στη gallery ποιοι είναι:

1-9.jpg
01
Λίγο πριν εξαφανιστεί η μικρή Μαντλίν, μάρτυρες είχαν παρατηρήσει στην περιοχή δύο άνδρες που όπως ισχυρίζονταν έκαναν έρανο. Ο ένας γύρω στα 40 με 45 είχε χτυπήσει και την πόρτα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο θέρετρο. PA
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved