ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός: Κατάστημα έβαλε κατά λάθος στα 30 ευρώ τηλεοράσεις 55 ιντσών - Δείτε τι έγινε

Χαμός: Κατάστημα έβαλε κατά λάθος στα 30 ευρώ τηλεοράσεις 55 ιντσών - Δείτε τι έγινε

Όσοι έφταναν μέχρι το ταμείο έρχονταν αντιμέτωποι με την πικρή αλήθεια.

Χάος προκλήθηκε σε πολυκατάστημα του Μονπελιέ της Γαλλίας, όταν τηλεοράσεις 55 ιντσών τιμολογήθηκαν από λάθος 30,99 ευρώ αντί για 439,99!

Εκατοντάδες πελάτες μπήκαν στο μαγαζί και άρχισαν να φορτώνουν τηλεοράσεις στα καρότσια τους, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτή την απίστευτη προσφορά. Ούτε, όμως και ο διευθυντής του καταστήματος μπορούσε να το πιστέψει...

Και όταν ζήτησε από τους υπαλλήλους στα ταμεία να μην προχωρήσουν με την πώληση, καθώς αυτή η, εξωφρενικά χαμηλή, τιμή ήταν από λάθος στην τιμολόγηση, οι πελάτες εξαγριώθηκαν!

Κάποιοι, ανέφεραν ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Καταναλωτή, στην περίπτωση διχογνωμίας στην ερμηνεία των όρων των συμβολαίων -στην τιμή εν προκειμένω- η ερμηνεία που δίνεται είναι προς όφελος του καταναλωτή και αρνήθηκαν να αφήσουν τις τηλεοράσεις ή να τις αγοράσουν στην κανονική τους τιμή!

Δεκάδες πελάτες περικύκλωσαν τους ταμίες και δεν έφευγαν χωρίς να πάρουν τις τηλεοράσεις στην αναγραφόμενη τιμή των 30 ευρώ!

Τελικά, επενέβη η αστυνομία, ενώ πέσει νωρίτερα και μερικές... ψιλές, με το κατάστημα να κλείνει, μετά από όλα αυτά, στη 01:30 το ξημέρωμα αντί για τις 21:30!

Για την ιστορία, κανένας τυχερός δεν κατάφερε να φύγει με τηλεόραση πληρώνοντας 30 ευρώ...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξέφυγαν οι Αγγελόπουλοι: «Πατέρα δώσε μας άμεσα 568 εκατομμύρια δολάρια»

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...» - Νέα στοιχεία

Σχετικές ειδήσεις