ΚΟΣΜΟΣ

Απήγαγε το μωρό του, σκότωσε τη μάνα, τη γιαγιά και την προγιαγιά και αυτοκτόνησε (pics)

Απήγαγε το μωρό του, σκότωσε τη μάνα, τη γιαγιά και την προγιαγιά και αυτοκτόνησε (pics)
Pixabay

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς ένα βρέφος εξαφανίστηκε αφού η μητέρα του, η γιαγιά του και η πρόγιαγιά του πυροβολήθηκαν θανάσιμα

Ο Andrew Caballeiro ήταν 7 ημερών όταν ο πατέρας του, ο 49χρονος Ernesto Caballeiro, τον απήγαγε. Μετά από λίγο καιρό, η αστυνομία εντόπισε τις σορούς της 40χρονης Arlety García Valdés, της 60χρονης Isabel Valdés González και της 84χρονης Lina González Licor.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από τις δολοφονίες των γυναικών βρίσκεται ο Ernesto Caballeiro, πατέρας του παιδιού. Μία ημέρα αφού πήρε το παιδί, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό που προφανώς προκάλεσε ο ίδιος, νότια της Tampa. Το μωρό ωστόσο δεν βρέθηκε.

«Οι αστυνομικοί ακόμη κινούνται με τα στοιχεία που έχουν για την υπόθεση» είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας του Μαϊάμι Ángel Rodríguez. «Έχουμε και τη βοήθεια του FBI, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάποια πρόοδος».

Οι Αρχές ερευνούν τοποθεσίες όπου ο Caballeiro μπορεί να έχει μεταφέρει το μωρό, αφού έφυγε από το σπίτι όπου οι 3 γυναίκες δολοφονήθηκαν.

Η αστυνομία του Μαϊάμι έχει ακόμη στον λογαριασμό της στο Twitter αναρτημένο Amber Alert για το μωρό.

Πηγή: nypost

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οργή Ερντογάν: Προειδοποιήσεις στη Ρωσία, απειλές κατά Ασαντ