ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Πασίγνωστο συγκρότημα απέλυσε το ντράμερ του με… email (pics)

Απίστευτο: Πασίγνωστο συγκρότημα απέλυσε το ντράμερ του με… email (pics)

Η ανακοίνωση έγινε με ένα ψυχρό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου…

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του διάσημου ντράμερ Ντον Πάουελ με το βρετανικό γκλαμ ροκ συγκρότημα Slade μετά από δεκαετίες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian ο Ντον Πάουελ, ντράμερ της glam rock μπάντας Slade, ανακοίνωσε ότι ο κιθαρίστας Ντέιβ Χιλ τον απομάκρυνε από το συγκρότημα που είναι ενεργό με διαφορετικές συνθέσεις από το 1964.

«Ο Ντέιβ έστειλε στον Ντον ένα ψυχρό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τον ενημερώσει ότι οι υπηρεσίες του δεν χρειάζονται πλέον, αφού εργάστηκαν μαζί και ήταν φίλοι από το 1963» αναφέρει με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ο Πάουελ.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το συγκρότημα Slade:

Ο Χιλ ωστόσο αμφισβητεί την εκδοχή των δηλώσεων του Πάουελ με ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Είμαι λυπημένος που ανακοινώνω ότι ο Ντον και εγώ δεν θα δουλεύουμε πλέον μαζί. Η λήξη της συνεργασίας δεν προέκυψε από το πουθενά και η ανακοίνωσή του δεν είναι ακριβής. Εύχομαι στον Ντον κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες. Φυσικά θα συνεχίσω και προσβλέπω σε πολλές μελλοντικές εμφανίσεις και συναντήσεις με τους θαυμαστές».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής (pics)

Σχετικές ειδήσεις