ΚΟΣΜΟΣ

Oscars 2020 - Όσκαρ 2020: O Μπραντ Πιτ έβαλε εταιρεία να του γράψει τον ευχαριστήριο λόγο

Oscars 2020 - Όσκαρ 2020: O Μπραντ Πιτ έβαλε εταιρεία να του γράψει τον ευχαριστήριο λόγο
ASSOCIATED PRESS

Oscar: Ο γόης της μεγάλης οθόνης είναι υποψήφιος για Οσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» και θέλει να είναι προετοιμασμένος!

Ο λίγες μόνο ώρες έμειναν έως την ανακοίνωση των νικητών στα Όσκαρ 2020. Ο Μπραντ Πιτ είναι υποψήφιος για Οσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο με «αντιπάλους» τους Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι για τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Δείτε την gallery:

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ειδικοί του χώρου στο Χόλιγουντ, αστεία όπως το «Καλησπέρα Μ. Βρετανία. Έμαθα ότι χώρισες και είσαι single κι εσύ, όπως κι εγώ» δεν είναι του Μπραντ Πιτ.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό Vulture εκπρόσωπος μιας από τις εταιρείες που αναλαμβάνουν το επικοινωνιακό κομμάτι των ηθοποιών τέτοιου βεληνεκούς ομολόγησε ότι η ομάδα του Μπραντ Πιτ επικοινώνησε μαζί τους ζητώντας μία προσφορά συνεργασίας για την βραδιά των Όσκαρ.

«Ο πιο συχνός λόγος να προσλάβει κανείς κάποιον για να του γράψει τον ευχαριστήριο λόγο του, είναι γιατί οι ειδικοί γνωρίζουν ακριβώς που απευθύνονται. Υπάρχουν διαφορές στο κοινό των Χρυσών Σφαιρών, με αυτό των Όσκαρ ή αυτό των BAFTAs. Το να ξέρει κανείς να διαβάσει το κλίμα της αίθουσας είναι το κλειδί» εξηγεί ο αντιπρόσωπος της εταιρίας.

Και προσθέτει: «Και τι είναι το πιο εκνευριστικό όταν δουλεύεις για την οσκαρική καμπάνια ενός σελέμπριτι και του γράφεις τους λόγους; Να μην τους μαθαίνει και να συνεχίζει να αυτοσχεδιάζει, λέγοντας ανοησίες και καταστρέφοντας όλη την προσεκτική σου μελέτη».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Όσκαρ 2020

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2020: Τα πρώτα προγνωστικά, τα φαβορί και οι εκπλήξεις! (photos)

Όσκαρ 2020: Οι υποψηφιότητες σε αριθμούς - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα βραβεία... αλλιώς

Σχετικές ειδήσεις