ΚΟΣΜΟΣ

Oscars 2020 – Όσκαρ 2020: Αποκαλύψεις - «φωτιά» για τους stars – Τα νεύρα και τo σπασμένo κόκκαλο

Oscars 2020 – Όσκαρ 2020: Αποκαλύψεις - «φωτιά» για τους stars – Τα νεύρα και τo σπασμένo κόκκαλο
ASSOCIATED PRESS

Λίγες ώρες πριν την 92η τελετή απονομή των  Όσκαρ, ο γιατρός των βραβείων αποκαλύπτει παρασκήνια της τελετής και ευτράπελα που έχουν συμβεί σε διάσημους σταρς

Πίσω από τα φώτα και στρας της λαμπερής βραδιάς, συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν βλέπουν. Πολλοί stars καταρρέουν, παθαίνουν νευρικό κλονισμό, ενώ άλλοι τραυματίζονται. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που φροντίζει για όλα τα λαμπερά αστέρια της βραδιάς, ο Dr. George Gauthier, ο γιατρός της τελετής.

Ο γιατρός των Όσκαρ, όπως τον αποκαλούν, βρίσκεται σε κάθε τελετή από το 2000 και προσφέρει τη βοήθειά του σε όποιον την έχει ανάγκη.

Όπως αποκαλύπτει ο Dr. Gauthier στην DailyMail.com τις περισσότερες φορές βοηθά τους stars να ξεπεράσουν ένα νευρικό κλονισμό πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, ενώ πιστεύει ότι στην 92η Τελετή τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα τραυματισμό που είχε μία ηθοποιός, η οποία παραπάτησε στα παρασκήνια και έσπασε το κλειδοκόκαλο της, «την φώναξαν στην σκηνή, αλλά ήταν ακόμα στα παρασκήνια και δεν είχε ετοιμαστεί. Ανέβηκε τα σκαλιά γρήγορα, όμως στην προσπάθεια, πάτησε το φόρεμα και έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το κόκκαλο. Είχα μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξω... το κακό. Της έβαλα στη θέση της το κόκκαλο και της είπα είσαι έτοιμη, φύγε».

Και συνεχίζει, «της είχα πει να κρατά το δεξί της χέρι σταυρωμένο στο στήθος της, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν τον Ναπολέοντα».

Αποκάλυψε επίσης ότι ένας ηθοποιός μεγάλος σε ηλικία που είχε πρόβλημα με το γόνατο του, σε μία απότομη κίνηση «κλείδωσε» το πόδι του και δεν μπορούσε να το λυγίσει στο κόκκινο χαλί με την δική του παρέμβαση, ωστόσο, κατάφερε και περπάτησε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2020: Τα πρώτα προγνωστικά, τα φαβορί και οι εκπλήξεις! (photos)

Όσκαρ 2020: Οι υποψηφιότητες σε αριθμούς - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα βραβεία... αλλιώς