ΚΟΣΜΟΣ

Oscars 2020 - Όσκαρ 2020: Απίστευτο - Δείτε τι έκανε ο Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί

Oscars 2020 - Όσκαρ 2020: Απίστευτο - Δείτε τι έκανε ο Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί
Ο Τομ Χανκς έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί.
ASSOCIATED PRESS

Oscars 2020: Δεν είχε μόνο καλή διάθεση -όπως συνηθίζει άλλωστε- αλλά και εξαιρετική φυσική κατάσταση -Ο Τομ Χανκς εντυπωσίασε με έναν διαφορετικό τρόπο στο κόκκινο χαλί

Μόλις ο 63χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, είδε έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού στο κόκκινο χαλί της 92ης απονομής των Όσκαρ., δεν έχασε την ευκαιρία να… δείξει τις αθλητικές του ικανότητες!

Του έπιασε λοιπόν το χέρι και μαζί έκαναν ένα μίνι… διαγωνισμό στα push - ups, ξεσηκώνοντας όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χανκς έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είχε γίνει επίτιμο μέλος του Hall of Fame των U.S. Army Rangers για τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», η οποία κέρδισε και πέντε Όσκαρ το 1999!

Στα φετινά Όσκαρ ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου, για την ταινία "A Beautiful Day in the Neighborhood". Συνολικά έχει βρεθεί υποψήφιος έξι φορές, με τις δύο από αυτές να κερδίζει το χρυσό αγαλματάκι, για τις ταινίες «Φόρεστ Γκαμπ» (1994) και «Φιλαδέλφεια» (1993).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά έως 1.800 ευρώ για 250.000 συνταξιούχους

Ο καιρός... τρελάθηκε! Από τους -13 στους +20 βαθμούς σε 2 μέρες! Η ανάλυση του Τάσου Αρνιακού (vid)

Σχετικές ειδήσεις