ΚΟΣΜΟΣ

Αγόρασε ενυδρείο - Τρόμος όταν ανακάλυψε τι θανατηφόρο είχε μέσα

Αγόρασε ενυδρείο - Τρόμος όταν ανακάλυψε τι θανατηφόρο είχε μέσα

Έζησε τον τρόμο πατέρας ενός εξάχρονου παιδιού…

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο 32χρονος Wesley Trevors ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun αγόρασε ένα ενυδρείο εμπνευσμένο από την ταινία της Disney «Ψάχνοντας το Νέμο».

Ωστόσο ο 32χρονος πατέρας ενός εξάχρονου «πάγωσε» όταν διαπίστωσε πως μέσα στο ενυδρείο υπήρχε ένα δηλητηριώδες σαλιγκάρι, το οποίο μάλιστα – όπως έμαθε αργότερα - ευθύνεται για τον θάνατο 30 ανθρώπων παγκοσμίως.

Δείτε στην gallery το δηλητηριώδες σαλιγκάρι:

Απόλυτα τρομοκρατημένος επικοινώνησε με μερικά κέντρα θαλάσσιας ζωής στο Λονδίνο όπου ζει, τα οποία αρνήθηκαν να το πάρουν από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τη Sun το επικίνδυνο αυτό σαλιγκάρι έχει κωνικό σχήμα και είναι γνωστό με το όνομα «cigarette snail» καθώς όσο χρόνο χρειάζεται για να καπνίσει κανείς ένα τσιγάρο, τόσο χρόνο παίρνει για… να πεθάνει ένας άνθρωπος μόλις τσιμπηθεί από αυτό.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πως το συγκεκριμένο σαλιγκάρι βρέθηκε στο ενυδρείο του Wesley Trevors, αυτό υποψιάζεται ότι αφού η τελευταία προσθήκη που έκανε στο ενυδρείο ήταν μία γαρίδα, ίσως αυτό να κρυβόταν πάνω της.

Τελικά, το σαλιγκάρι απομακρύνθηκε από το σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής στο Λονδίνο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του - Δείτε τις φωτό

Σχετικές ειδήσεις