ΚΟΣΜΟΣ

Διέρρευσε η νεκροψία της Γουίτνεϊ Χιούστον 8 χρόνια μετά το θάνατό της

Διέρρευσε η νεκροψία της Γουίτνεϊ Χιούστον 8 χρόνια μετά το θάνατό της

Η έκθεση του ιατροδικαστή, εκτός από την αιτία θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, αποκάλυψε τη σοκαριστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ταλαιπωρημένο από τις καταχρήσεις κορμί της τραγουδίστριας.

Η χρόνια χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και οι ξυλοδαρμοί από τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν σημάδεψαν στην κυριολεξία το σώμα της μαύρης ντίβας, που κάποτε επιδείκνυε την καλή φυσική της κατάσταση.

Οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της η βρετανική Sun φέρνει στο φως πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεση του ιατροδικαστή που συγκλονίζουν.

Δείτε την gallery:

Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια η Γουίτνεϊ Χιούστον ζούσε με βαριές βλάβες σε καρδιά και συκώτι, με διάτρητη μύτη από την κοκαΐνη, φορώντας περούκα και έχοντας χάσει έντεκα δόντια.

Επίσης, εμφανή ήταν τα σημάδια από χειρουργικές τομές πλαστικών επεμβάσεων στην κοιλιά της, το στήθος και τους γοφούς. Μικρότερα σημάδια από παλιά τραύματα και κοψίματα ήταν διάσπαρτα σε όλο της το σώμα, πιθανώς από τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί από τον Μπόμπι Μπράουν.

Σύμφωνα με την έκθεση, λόγω των ναρκωτικών είχε χάσει 11 δόντια μετά από διάβρωση των ούλων, στη μύτη της υπήρχε μια τρύπα, ενώ εντοπίστηκε και μια ακόμα παλιά «τρύπα» από βελόνα στο εσωτερικό του αριστερού της αγκώνα.

Σχετικές ειδήσεις